SCALP PIGMENTATIE


Scalp pigmentatie

Scalp Pigmentatie (het pigmenteren van haarstoppels) is misschien voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Scalp Pigmentatie kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het lijkt dan net of de persoon hele korte stekeltjes stoppels heeft. Want er worden minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. 

Werkwijze

en scalp behandeling wordt in meerdere sessies uitgevoerd. Langzaam zul je de haar lijn zien veranderen. Beetje bij beetje krijg je je oude uiterlijk terug en wie niet weet dat je voorheen kaal was zal het ook nooit weten. Scalppigmentatie is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen de oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar of plaatselijk haarverlies is hiermee perfect te behandelen in combinatie met de Hair Rescue.

Tarieven

De uurprijs is € 150. De uiteindelijke kosten kunnen variëren van € 150 tot € 3000. Afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en het aantal behandelingen die nodig zijn.

De genoemde prijzen zijn incl 1e opzet, nacontrole na 4 weken en nazorg.

Ook interessant voor jou

Permanente make-up

Permanente Make Up is het aanbrengen van wenkbrauwen, eyeliners of lipliners. Dit gebeurd met een speciale pen waarin een naaldmodule wordt geplaatst.

Lees verder

Fibroblasting

Fibroblasting zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. Bij plasma-lift therapie maakt men gebruik van een plasmawolk.

Lees verder

IPL/SHR

Met de IPL-SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is 25 jaar gespecialiseerd in Permanent Make Up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in Permanent Make Up. Wat kunnen we voor jou betekenen?