OPLEIDING FIBROBLASTING


Opleiding fibroblasting

Een nieuwe techniek om onder andere uw oogleden te liften, kraaienpootjes te verwijderen en ongewenste rimpels tot wel 100% uit uw gezicht of hals te doen verdwijnen! En het mooiste is dat dit alles kan zonder in uw huid te prikken of te snijden.

Heeft u een eigen salon of studio en wilt u uw aanbod vergroten om een hogere omzet te genereren, dan kunt u bij ons een GRATIS 1-daagse training volgen bij aankoop van onze apparatuur. 

Bij geen aankoop apparatuur betaalt u de lesdag en mag u tijdens de les gebruik maken van onze apparatuur. Mocht u binnen 3 maanden na de lesdag ervoor kiezen om toch onze apparatuur aan te schaffen verrekenen wij de lesdag met het bedrag van de apparatuur en is de lesdag alsnog gratis!

Voordelen

  • datum lesdag wanneer u wenst- max. 2 cursisten voor de optimale aandacht
  • per direct beginnen in uw salon
  • lage investering
  • hogere omzet
  • aanbod vergroten voor uw klanten
  • termijnbetaling mogelijk (vraag naar onze voorwaarden)

Ook interessant voor jou

Permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van wenkbrauwen, eyeliners of lipliners. Dit gebeurt met een speciale pen waarin een naaldmodule wordt geplaatst.

Lees verder

Fibroblasting

Fibroblasting zorgt voor direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op de lange termijn. Bij plasmalifttherapie wordt gebruik gemaakt van een plasmawolk.

Lees verder

Scalppigmentatie

Scalp Pigmentatie (het pigmenteren van haarstoppels) is misschien voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid.

Lees verder

IPL/SHR

Met IPL-SHR ontharing ben je verzekerd van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?