Volg onze opleiding tot PMU-specialist


BLOG | 5 juli 2022

Ben je klaar om nieuwe expertise toe te voegen aan de behandelingen in jouw schoonheidssalon? Of wil je je huidige vaardigheden graag naar een hoger niveau tillen? Wij verzorgen, naast een behandelingenpakket aan klanten, ook opleidingen voor schoonheidsspecialisten die zich willen laten bijscholen. Onze opleiding PMU-specialist leert je om op kwalitatief niveau permanente make-up aan te brengen.

PMU is…

Permanente make-up (PMU) is het aanbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit wordt meestal aangebracht op het gezicht. Qua techniek lijkt PMU op tatoeëren. Het doel is om bepaalde plaatsen van het gezicht te accentueren met micro-pigmentatie. Denk hierbij aan het:

Een mooie oplossing voor degenen die ’s ochtends geregeld in tijdnood komen door een ellenlange make-uproutine!

Wat leer je als PMU-specialist in spé?

Skintouch is ruim 23 jaar specialist in het aanbrengen van permanente make-up. We breiden onze kennis graag uit door ons te verdiepen in de nieuwste technieken. Ook delen we deze kennis met collega’s in het vak. In de opleiding tot PMU-specialist leren wij jou op nauwkeurige wijze permanente make-up aan te brengen volgens de volgende technieken:

Werken op maat

Elk gezicht is uniek. Het aanbrengen van permanente make-up is daarom een heel persoonlijk proces! Je leert naast de technieken om in een professionele, persoonlijke en vertrouwde sfeer met jouw klanten te werken. Zo voorzie jij klanten van een prachtig resultaat: een benadrukking van hun eigen schoonheid.

Leren bij Skintouch

Wil je alle ins en outs over PMU leren van onze specialisten bij Skintouch? Voel je vrij contact op te nemen voor verdere vragen en aanmeldingen. Wie weet voeg jij binnenkort deze geweldige behandelingen toe aan jouw lijst!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Volg een opleiding tot specialist in PMU voor wenkbrauwen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

IPL ontharen: definitief haren verwijderen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

Iedere dag een frisse look met permanente make-up (PMU)!

Klaar met het bijtekenen van je wenkbrauwen? PMU is de oplossing. Skintouch helpt de PMU goed aan te brengen.

Lees verder

5 huidverzorgende en verjongende tips

Omarm het ouder worden met 5 huidverzorgende en -verjongende tips. Op zoek naar een passende behandeling? Kies voor een Fibroblasting-behandeling bij Skintouch!

Lees verder

De verschillende PMU-technieken: Welke wil jij leren?

Wil je bekend worden met de verschillende technieken in de wereld van PMU? Volg onze opleiding en krijg ze allemaal onder de knie! Neem contact met ons op bij vragen en aanmeldingen. Hopelijk zien we jou snel in onze salon.

Lees verder

Zo kom je van lastige haartjes af

Ben jij al die ontharingsmiddelen van de drogist ook zo ontzettend zat? In deze blog de behandeling die wél werkt.

Lees verder

Haarverlies hoef je niet te accepteren

Haarverlies kan voor gevoelens van onzekerheid voelen. Waarom zou je jezelf dat aan doen? Met scalp pigmentatie krijg jij je volle coupe weer terug!

Lees verder

Huidverbetering zonder Botox! Gemakkelijk met de Fibroblast!

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Je kennis uitbreiden? Volg een opleiding tot PMU-specialist

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?