Volg een opleiding tot specialist in PMU voor wenkbrauwen


BLOG | 5 april 2022

Heb je een beautysalon en zoek je een nieuwe uitdaging om in te specialiseren? Of wil je juist je vaardigheden verbeteren op het gebied van permanente make-up? PMU is niet enkel een behandeling: het is een vak. Het is erg belangrijk voor je eigen bedrijf en vooral voor je klanten om kwaliteit te leveren. Skintouch leert jou de ins & outs van het aanbrengen van PMU in wenkbrauwen om iedere klant tevreden de deur te laten verlaten.

PMU voor wenkbrauwen in jouw salon

Permanente make-up (PMU) is een manier voor mensen om permanent te kunnen genieten van een stralende look. Met een dunne naald breng je pigment aan in de huid. Zo kun je wenkbrauwen voller maken, ogen accentueren of lippen meer kleur geven. Dit is een fijne uitkomst voor mensen die hier geen omkijken meer naar willen en er direct stralend uit willen zien, iedere dag opnieuw. Door PMU aan te bieden in jouw salon kun je mensen helpen dit te bereiken.

PMU aanbrengen in de salon

PMU is semi-permanent. Hiermee bedoelen we dat pigment in de huid aangebracht wordt en blijft zitten, maar na verloop van tijd (ongeveer 2 jaar) begint te vervagen. Dit maakt PMU dan ook anders dan een tatoeage. Omdat PMU wel lang zichtbaar blijft, is het belangrijk om secuur en professioneel te werk te gaan. In de opleiding komt het aanbrengen van PMU in de wenkbrauwen van begin tot eind aan bod: van intake en het bepalen van de vorm van de wenkbrauwen tot het uitvoeren van de verschillende technieken. En, ook erg belangrijk, de nazorg en touch-ups: PMU zit nooit in één keer goed!

Gericht nieuwe technieken leren

De opleiding voor PMU-artiest bij Skintouch bestaat uit verschillende modules. Je kunt zelf kiezen welke modules je hiervan volgt en welke technieken of kennis je dus wilt leren. Hierdoor kun je of heel gericht je pallet aan technieken aanvullen met een nieuwe PMU-techniek zoals microblading of powderbrows, of juist van begin tot eind alle kneepjes van het vak leren. Zo maak je de opleiding met jouw modules helemaal op maat. Je kunt kiezen uit:

Persoonlijke aandacht

Een element uit de opleiding kunnen we alvast verklappen: PMU is maatwerk. Dat geldt voor ons ook voor de opleiding. We geven een module aan maximaal 2 mensen tegelijk. Hierdoor kunnen we op een echt persoonlijke manier de technieken leren en ondersteuning bieden. Alleen zo is het PMU-vak goed te leren!

Jouw opleiding tot PMU-specialist

Wil jij alle kneepjes van het PMU-vak leren? Dan ben je bij Skintouch aan het juiste adres. Je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken of je aan te melden voor een van onze opleidingen. We verwelkomen je graag binnenkort in de salon!

Deel dit bericht op:

Lees ook

IPL ontharen: definitief haren verwijderen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

Iedere dag een frisse look met permanente make-up (PMU)!

Klaar met het bijtekenen van je wenkbrauwen? PMU is de oplossing. Skintouch helpt de PMU goed aan te brengen.

Lees verder

Volg onze opleiding tot PMU-specialist

Ben je klaar om een nieuwe expertise toe te voegen aan jouw beauty-CV? Volg opleiding tot PMU-specialist bij Skintouch en leer de kneepjes van het vak!

Lees verder

5 huidverzorgende en verjongende tips

Omarm het ouder worden met 5 huidverzorgende en -verjongende tips. Op zoek naar een passende behandeling? Kies voor een Fibroblasting-behandeling bij Skintouch!

Lees verder

De verschillende PMU-technieken: Welke wil jij leren?

Wil je bekend worden met de verschillende technieken in de wereld van PMU? Volg onze opleiding en krijg ze allemaal onder de knie! Neem contact met ons op bij vragen en aanmeldingen. Hopelijk zien we jou snel in onze salon.

Lees verder

Zo kom je van lastige haartjes af

Ben jij al die ontharingsmiddelen van de drogist ook zo ontzettend zat? In deze blog de behandeling die wél werkt.

Lees verder

Haarverlies hoef je niet te accepteren

Haarverlies kan voor gevoelens van onzekerheid voelen. Waarom zou je jezelf dat aan doen? Met scalp pigmentatie krijg jij je volle coupe weer terug!

Lees verder

Huidverbetering zonder Botox! Gemakkelijk met de Fibroblast!

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Je kennis uitbreiden? Volg een opleiding tot PMU-specialist

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?