Keer op keer mooie make-up zetten leer je bij Skintouch


BLOG | 6 maart 2023

Je hebt een passie voor mensen mooier maken. Voor het beste halen uit hun gezicht en ze met zelfvertrouwen naar huis laten gaan. Je vindt het leuk om hands-on aan het werk te zijn en werkt graag met mensen. Met een vaardigheid als PMU ontwikkel je deze passie, en meer. Bij Skintouch volg je de opleiding tot PMU-specialist!

Wat leer je?

Bij Skintouch houden we ons continu bezig met ontwikkelingen in ons vakgebied en deze kennis delen we graag ook met jou. Daarom bieden wij opleidingen aan op verschillende gebieden binnen de beautysector. We werken met modules binnen het PMU-gebied zodat jij kunt leren wat je wilt, wanneer jij eraan toe bent. Bij Skintouch leer je als PMU-specialist bijvoorbeeld het verzorgen van:

De juiste methoden

Je leert bij ons werken met de correcte apparatuur. In het begin kan het onwennig zijn, maar we begeleiden je stap voor stap door dit proces heen. Hoe werk je met PMU-apparatuur? Hoe zorg je dat je efficiënt, goed én hygiënisch werkt om het risico op ontstekingen of complicaties te verkleinen? Dit zijn allemaal dingen die minstens zo belangrijk zijn als het zetten van de make-up. Verder leer je natuurlijk hoe je de make-up zo mooi mogelijk zet én welke kleur het beste werkt voor je cliënt. Je leert naderhand hoe de cliënt de nazorg moet verzorgen en kunt ze aan het einde van de rit van touch-ups voorzien. Zo ben jij van begin tot eind betrokken bij het proces.

Fibroblasting

Behalve het leren zetten van permanente make-up, bieden we ook de module fibroblasting aan. Bij deze methode helpen we rimpels en kraaienpootjes verwijderen doordat de huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken. Een mooie uitbreiding van je skillset of aanbod in je eigen salon!

Meld je aan!

Wil jij je kennis uitbreiden tot PMU-specialist, dan ben je bij Skintouch aan het juiste adres. Ben jij benieuwd naar de opties, neem dan gerust contact met ons op! Wie weet ontvangen wij jou binnenkort om je over de ins en outs van PMU te leren!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Volg een opleiding tot specialist in PMU voor wenkbrauwen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

IPL ontharen: definitief haren verwijderen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

Iedere dag een frisse look met permanente make-up (PMU)!

Klaar met het bijtekenen van je wenkbrauwen? PMU is de oplossing. Skintouch helpt de PMU goed aan te brengen.

Lees verder

Volg onze opleiding tot PMU-specialist

Ben je klaar om een nieuwe expertise toe te voegen aan jouw beauty-CV? Volg opleiding tot PMU-specialist bij Skintouch en leer de kneepjes van het vak!

Lees verder

5 huidverzorgende en verjongende tips

Omarm het ouder worden met 5 huidverzorgende en -verjongende tips. Op zoek naar een passende behandeling? Kies voor een Fibroblasting-behandeling bij Skintouch!

Lees verder

De verschillende PMU-technieken: Welke wil jij leren?

Wil je bekend worden met de verschillende technieken in de wereld van PMU? Volg onze opleiding en krijg ze allemaal onder de knie! Neem contact met ons op bij vragen en aanmeldingen. Hopelijk zien we jou snel in onze salon.

Lees verder

Zo kom je van lastige haartjes af

Ben jij al die ontharingsmiddelen van de drogist ook zo ontzettend zat? In deze blog de behandeling die wél werkt.

Lees verder

Haarverlies hoef je niet te accepteren

Haarverlies kan voor gevoelens van onzekerheid voelen. Waarom zou je jezelf dat aan doen? Met scalp pigmentatie krijg jij je volle coupe weer terug!

Lees verder

Huidverbetering zonder Botox! Gemakkelijk met de Fibroblast!

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?