Je kunsten verder ontwikkelen bij Skintouch!


BLOG | 6 juli 2023

Je hebt altijd al affiniteit met schoonheid gehad. Je wil mensen mooi maken en een boost geven aan hun zelfvertrouwen. Als schoonheidsspecialist heb je van je passie je werk gemaakt. Een ware kunst, maar je wil je kunsten natuurlijk het liefst continu blijven ontwikkelen. Dat kan bij Skintouch!

Blijven ontwikkelen

Tijdens je opleiding heb je de fijne kneepjes van het vak geleerd en met de nodige ervaring in de praktijk ontwikkel je je steeds verder. Maar je bent nooit uitgeleerd. Soms is het goed om een nieuwe uitdaging te zoeken, bijvoorbeeld door een aanvullende opleiding. De beautywereld verandert constant en zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Naast dat dit nieuwe kansen biedt op je werk, ontwikkel je je óók op persoonlijk vlak.

Wenkbrauwstyling op ander niveau

Het stylen van de wenkbrauwen is altijd al een erg populaire behandeling geweest. Je weet bijvoorbeeld hoe je moet waxen, epileren en verven. Maar om je nog meer te onderscheiden van de rest, is permanente make-up een mooie mogelijkheid jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden twee verschillende technieken aan om te leren:

Lippen en ogen

Omdat pmu een semi-pigment is, blijft het voor een jaar of langer zitten. Dat is voordelig voor klanten die een oplossing zoeken voor een langere tijd. Het is ook mogelijk om pmu te leren voor lippen en eyeliner. Met eyeliner kan er wederom gewerkt worden met een digitale pen. Maar de lippen zijn een vak apart! Door de gladde structuur zijn ze moeilijker te behandelen. Bovendien is de zwelling onregelmatiger. Wij adviseren daarom altijd om eerst veel ervaring op te doen met wenkbrauwen en eyeliner. Daarna is de training voor pmu voor lippen een mooie volgende stap.

Kleurenleer

Maar er is één onderdeel waar je bij alle technieken mee te maken krijgt: kleur. En de kleur is zo belangrijk om goed te doen. Want hoe zorg je ervoor dat je de wenkbrauwen matchen bij de huidskleur? Of dat er geen gekke andere kleur ontstaat? Wees deze vragen een stap voor door de kleurenleertechniek te beheersen. Daardoor lever je ook sterke kwaliteit.

Benieuwd?

Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen bij ons? Naast pmu bieden we ook nog een training aan voor fibroblasting. Een effectieve behandeling voor de huid! Neem gerust contact met ons op of boek een training via onze website!


Lees ook

Volg een opleiding tot specialist in PMU voor wenkbrauwen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

IPL ontharen: definitief haren verwijderen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

Iedere dag een frisse look met permanente make-up (PMU)!

Klaar met het bijtekenen van je wenkbrauwen? PMU is de oplossing. Skintouch helpt de PMU goed aan te brengen.

Lees verder

Volg onze opleiding tot PMU-specialist

Ben je klaar om een nieuwe expertise toe te voegen aan jouw beauty-CV? Volg opleiding tot PMU-specialist bij Skintouch en leer de kneepjes van het vak!

Lees verder

5 huidverzorgende en verjongende tips

Omarm het ouder worden met 5 huidverzorgende en -verjongende tips. Op zoek naar een passende behandeling? Kies voor een Fibroblasting-behandeling bij Skintouch!

Lees verder

De verschillende PMU-technieken: Welke wil jij leren?

Wil je bekend worden met de verschillende technieken in de wereld van PMU? Volg onze opleiding en krijg ze allemaal onder de knie! Neem contact met ons op bij vragen en aanmeldingen. Hopelijk zien we jou snel in onze salon.

Lees verder

Zo kom je van lastige haartjes af

Ben jij al die ontharingsmiddelen van de drogist ook zo ontzettend zat? In deze blog de behandeling die wél werkt.

Lees verder

Haarverlies hoef je niet te accepteren

Haarverlies kan voor gevoelens van onzekerheid voelen. Waarom zou je jezelf dat aan doen? Met scalp pigmentatie krijg jij je volle coupe weer terug!

Lees verder

Huidverbetering zonder Botox! Gemakkelijk met de Fibroblast!

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?