Huidverbetering zonder Botox! Gemakkelijk met de Fibroblast!


BLOG | 6 december 2022

We willen er natuurlijk allemaal graag uit blijven zien als 18, of 24, of 30… Met onze leeftijd komen ook de onvermijdbare rimpels en hangende huid. Hierdoor zien we er snel vermoeid, boos of ouder uit. Absoluut niet wat je wil! Met Fibroblast geniet je op een niet-ingrijpende manier nog langer van je jeugd. Hoe dat werkt, lees je hieronder!

De schoonheid van ouder worden

Vergis je niet: er zit ware schoonheid in ouder worden. Lachrimpeltjes en kraaienpootjes zijn een prachtig teken van een geleefd bestaan. Tekenen die gevierd mogen worden. Toch is het begrijpelijk dat je je huid graag ondersteunt in het rijpingsproces. Het fris houden van de huid doe je op verschillende manieren.

Chirurgie hoeft niet

Wanneer we rimpels zien of last krijgen van een hangende huid, denken we vaak al snel aan Botox of fillers. Dit is vaak een ingrijpende en prijzige ingreep die behoorlijk fout kan gaan in de verkeerde handen. Met de nieuwe plasmalift-behandeling met de Fibroblast vermijd je deze complicaties. Hierbij wordt namelijk alleen in de bovenste huidlaag gewerkt, waardoor voorkomen wordt dat er littekens, bloedingen of andere huidproblemen ontstaan. Hierdoor is de behandeling ontzettend veilig. Veel mensen ervaren dan ook weinig pijn tijdens de behandeling. Natuurlijk verschilt dit per persoon. Tijdens de behandeling worden er stipjes gezet op de te liften huid. De huid krimpt hier samen, waardoor het een liftend effect geeft. Verder stimuleert de behandeling ook nog eens de eigen aanmaak van collageen.

Waarom nu?

Een onderdeel van de naverzorging is het nadrukkelijk vermijden van de zon. Juist daarom is het nu zo geschikt om deze behandeling te laten uitvoeren. Zo maak je het herstelproces nog makkelijker voor jezelf. Ga je wel naar buiten, vet dan de huid in met een factor 50 SPF. Ook als het regent, ook als het bewolkt is, ook als het sneeuwt. Een goede SPF is essentieel voor een soepel genezingsproces. En het voorkomt ook nog eens huidveroudering. Mooi meegenomen!

Meer informatie

Voor je afspraak zal er altijd eerst een consult plaatsvinden. Hier kun jij je zorgen of wensen bespreken, kijken welke resultaten haalbaar zijn en in gesprek gaan over de behandeling zelf. Zo ben jij altijd voorbereid en is de behandeling voorbij voordat je het weet. Wil je nou meer komen te weten of wil je graag een afspraak maken? Bij Skintouch verwelkomen we je graag. Neem je snel contact op?

Deel dit bericht op:

Lees ook

Volg een opleiding tot specialist in PMU voor wenkbrauwen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

IPL ontharen: definitief haren verwijderen

Wil jij eindelijk een einde aan al het epileren en definitief haren verwijderen? Het is mogelijk met IPL bij Skintouch.

Lees verder

Iedere dag een frisse look met permanente make-up (PMU)!

Klaar met het bijtekenen van je wenkbrauwen? PMU is de oplossing. Skintouch helpt de PMU goed aan te brengen.

Lees verder

Volg onze opleiding tot PMU-specialist

Ben je klaar om een nieuwe expertise toe te voegen aan jouw beauty-CV? Volg opleiding tot PMU-specialist bij Skintouch en leer de kneepjes van het vak!

Lees verder

5 huidverzorgende en verjongende tips

Omarm het ouder worden met 5 huidverzorgende en -verjongende tips. Op zoek naar een passende behandeling? Kies voor een Fibroblasting-behandeling bij Skintouch!

Lees verder

De verschillende PMU-technieken: Welke wil jij leren?

Wil je bekend worden met de verschillende technieken in de wereld van PMU? Volg onze opleiding en krijg ze allemaal onder de knie! Neem contact met ons op bij vragen en aanmeldingen. Hopelijk zien we jou snel in onze salon.

Lees verder

Zo kom je van lastige haartjes af

Ben jij al die ontharingsmiddelen van de drogist ook zo ontzettend zat? In deze blog de behandeling die wél werkt.

Lees verder

Haarverlies hoef je niet te accepteren

Haarverlies kan voor gevoelens van onzekerheid voelen. Waarom zou je jezelf dat aan doen? Met scalp pigmentatie krijg jij je volle coupe weer terug!

Lees verder

Je kennis uitbreiden? Volg een opleiding tot PMU-specialist

Een jonge huid zonder naalden of ingrijpende behandelingen? Dan is de Fibroblast wat voor jou!

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?