FIBROBLASTING


Fibroblasting

Fibroblasting zorgt voor direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op de lange termijn. Bij plasma-lifttherapie wordt gebruik gemaakt van een plasmawolk om de huid te verbeteren en te verstrakken. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. 

Is het veilig?

Onze Plasma Pen werkt oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de onderste huidlaag van de opperhuid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade. 

Behandeling kraaienpootjes

De meest voorkomende behandelingen zijn ooglidcorrecties en (frons)rimpels, maar ook kraaienpootjes en de fijne rimpeltjes boven de lippen.

Voordelen van een Plasma Lift behandeling

 • Zeer korte hersteltijd: na de behandeling is er slechts sprake van een lichte zwelling, een roze huid en bijna onzichtbare korstjes van 0,1 mm doorsnede.
 • Langdurig resultaat (afhankelijk van je huidconditie en leefstijl).
 • Veilig en effectief.

‘Mag ik in de zon?’

Je mag in de periode van de behandeling absoluut niet in de zon! Daarom adviseren wij je om de Plasma Pen behandeling in de winter te ondergaan en niet voordat je op zon- of wintersportvakantie gaat. Je dient vanaf de eerste dag na de behandeling je huid goed te beschermen door je goed in te smeren met zonnebrandcrème met minimaal factor 40.

Contra-indicaties

Je gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk voor de specialiste. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we of je in aanmerking komt voor een behandeling en wordt besproken wat de mogelijkheden zijn. Is onderstaande op jou van toepassing, dan kun je niet behandeld worden: 

 • Je hebt een pacemaker, Holter bloeddrukmonitorsysteem of ECG, of een ander geïmplanteerd elektrisch apparaat.
 • Je hebt epilepsie.
 • Je bent zwanger.
 • Je hebt metalen implantaten in het behandelgebied.

Werkwijze

Het behandelgebied wordt verdoofd middels een verdovende crème. Het apparaat werkt met een techniek die de huid eerst scant en vervolgens kleine ‘vonkjes’ afgeeft. Door de behandelkop 2 mm boven de huid over het behandeloppervlak te bewegen, wordt de huid verwarmd. Het bovenste laagje van de huid verdampt dan waarna het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en de weerstand van het weefsel start. Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in het merendeel van de gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1 mm doorsnede ontstaan. Deze mag je er absoluut niet afhalen om het risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

Nazorg

 • 3 keer per dag een dun laagje vette oogcrème gebruiken goed en goed uitsmeren.
 • Wanneer je naar buiten gaat de behandelzone insmeren met factor 50 en goed beschermen tegen de zon. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.
 • De eerste 5 uur na de behandeling mag je niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
 • De eerste week niet in de sauna of blootstelling aan infrarood.
 • De eerste week geen make-up op de behandelde zone.
 • De eerste 4 weken na de behandeling mag je absoluut niet in de zon of onder de zonnebank.

Resultaten

Ieder mens heeft een eigen huidtype en leefstijl. De te behalen resultaten verschillen per persoon. Gemiddeld zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat; een heel enkele keer nog een 3e behandeling. Tussen de behandelingen dient minimaal 10 à 12 weken te zitten als herstelperiode voor de huid.

Ook interessant voor jou

Permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van wenkbrauwen, eyeliners of lipliners. Dit gebeurt met een speciale pen waarin een naaldmodule wordt geplaatst.

Lees verder

Scalppigmentatie

Scalp Pigmentatie (het pigmenteren van haarstoppels) is misschien voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid.

Lees verder

IPL/SHR

Met IPL-SHR ontharing ben je verzekerd van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

Lees verder

Ervaringen

‘Ana is een vakvrouw. Ik ben behoorlijk allergisch voor para-fenyleendiamine, waardoor veel cosmetische behandelingen tricky zijn. Ana heeft daarom eerst de proef op de som genomen en toen dat goed ging mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is fantastisch en zo makkelijk! Je bent er gewoon een jaar vanaf en het zit altijd netjes. Inmiddels een jaar verder, nog steeds erg tevreden en recent heeft ze ook mijn lippen gedaan. Dat vond ik spannend, stel je toch voor dat er iets niet goed gaat, maar daar hoef je bij Ana echt geen moment bang voor te zijn, ze weet precies wat ze doet. Het zit er nu nèt voor de 2e keer op (nabehandeling) en ik kan het iedereen aanraden: ‘s morgens lekker snel klaar en altijd verzorgd!’

- Leontine

‘Super blij met mijn wenkbrauwen. Heel natuurlijk! Graag een stukje gereden voor de vriendelijke en vooral vakkundige Ana. Tot volgend jaar.’

- Johlanda

‘Combi brows (microblading & powderbrows) voor een natuurlijk effect. Ik ben ONWIJS(!) blij en tevreden met het resultaat en heb ook al veel complimenten mogen ontvangen over mijn nieuwe wenkbrauwen! Er hangt een professionele maar gezellig sfeer in de shop, en je merkt meteen dat Ana een lieve vrouw is met veel kennis en liefde voor haar vak. Super bedankt!’

- Vivian

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je overtuigd? Maak nu een afspraak!

Skintouch is al 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up. Wat kunnen we voor jou betekenen?